Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Utomik: Νέα συνδρομητική υπηρεσία για PC gaming

*
H The Confluence ανακοίνωσε ότι η νέα της συνδρομητική υπηρεσία για PC gaming, που ονομάζεται Utomik, είναι ήδη διαθέσιμη για τους ενδιαφερόμενους. Η βιβλιοθήκη του Utomik περιλαμβάνει περισσότερους από 750 τίτλους, που ανήκουν σε περισσότερους από 100 publishers, όπως οι Warner Bros, Disney, SEGA, THQ Nordic, Epic Games, Curve Digital, IO Interactive και πολλοί άλλοι. Μεταξύ άλλων, οι τελευταίες προσθήκες περιλαμβάνουν τα Batman: Arkham series, Saints Row IV, Human: Fall Flat, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, The Flame in the Flood, Furi και πολλά άλλα. Επιπλέον στο Utomik θα προστίθενται περίπου 20 νέα παιχνίδια ανά μήνα, οπότε θα υπάρχουν συνεχώς νέες επιλογές.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι δεν πρόκειται για υπηρεσία streaming. Οι χρήστες θα κατεβάζουν αρχικά ένα μικρό μέρος του παιχνιδιού στον Η/Υ τους και το υπόλοιπο θα κατεβαίνει την ώρα που παίζουν. Το ποσό της μηνιαίας συνδρομής ανέρχεται στα $6,99 ενώ αν ειστε τετραμελής παρέα, αυτό διαμορφώνεται στα $9,99. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν, μπορούν να το κάνουν δίχως κανένα κόστος για μια περίοδο 14 ημερών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*